LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 09 decembra 2019

03. 12. 2019 Šenkvice
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode do obce Šenkvice. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o nehodu, pri ktorej os. mot. vozidlo zrazilo osemročného chlapca. V čase príchodu jednotky mala zranené dieťa na rukách jeho matka, dieťa bolo pri vedomí a stážovalo sa na bolesť v ľavej nohe. V ten istý čas prišla na miesto nehody posádka RZP, ktorá si vzala dieťa do opatere. Jednotka pomohla dieťa naložiť do sanitky a regulovala dopravu. Po príchode polície na miesto jednotka odovzdala miesto nehody jednotke PZ a vrátila sa na svoju základňu.

 

03. 12. 2019 Pezinok
Jednotka bola vyslaná aby asistovala jednotke PZ pri otváraní bytu na 3. poschodí na ulici L. Novomeského v Pezinku. Jednotka po príchode na miesto dvere otvorila, odovzdala miesto polícii a vrátila sa na svojuzákladňu.

 

04. 12. 2019 Pezinok
Jednotke bol nahlásený požiar garáže na ulici kpt. Jaroša 27 v Pezinku. Po príchode na miesto jednotka prezrela miesto a žiadny požiar nenašla. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

04. 12. 2019 Pezinok
Jednotke bol nahlásený požiar balkóna na 3. poschodí, Muškátová 30 Pezinok. Po príchode na miesto bolo zistené, že do príchodu jednotky bol požiar uhasený majiteľom bytu . Jednalo sa o požiar kvetináča a drevenej palety na balkóne. Na miesto sa dostavil aj ZPP.

 

05. 12. 2019 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k technickej pomoci – asistencie kriminálnej polícii pri vytiahnutí tela z jarku na Fajgálskej ceste v Pezinku.

 

06. 12. 2019 Svätý Jur – Bratislava
Jednotka bola privolaná k nehode osobného automobilu za obcou Svätý Jur v smere do Bratislavy. Po zabezpečení miesta a vozidla sa jednotka vrátila na základňu.

 

07. 12. 2019 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode 3 osobných motorových vozidiel. Po ukončení všetkých prác sa jednotka vrátila späť na svoju základňu.

 

Inzercia