LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 18 júla 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 08. 07. 2019 – 14. 07.2019

 

 

09. 07. 2019 Pezinok – Viničné – Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda dvoch kamiónov za Pezinkom smerom na Viničné. Cesta bola v oboch smeroch neprejazdná. Jednotka po zdokumentovaní dopravnej nehody a vykonaní protipožiarnych opatrení sa následne vrátila na základňu.

 

 

09. 07. 2019 Limbach – Jednotke bol nahlásený padnutý strom v Limbachu nad Potočnou ulicou. Strom bol porezaný. Jednotka sa následne vrátila na základňu.

 

 

10. 07. 2019 Pezinská Baba – Hasičská jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode na Pezinskej Babe. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o prevrátené osobné vozidlo na streche, z ktorého vytekajú prevádzkové kvapaliny. Na mieste sa nachádzali dve ľahko zranené osoby mimo vozidla. Na miesto sa dostavila RZP a polícia. Hasičská jednotka zabezpečila vozidlo proti požiaru a proti úniku prevádzkových kvapalín. Po zdokumentovaní nehody bolo vozidlo prevrátené na kolesá a naložené na odťahovú službu. Hasičská jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

12. 07. 2019 Modra – Jednotka bola vyslaná k otváraniu bytu na Komenského 2 v Modre. Veliteľ zásahu si po príchode na miesto udalosti vyžiadal aj výškovú techniku z dôvodu prípadného zásahu cez okno. Byt sa nachádzal na 7.poschodí. Do príchodu výškovej techniky sa prvej zasahujúcej jednotke podarilo otvoriť bezpečnostné dvere. V byte našli staršiu pani, ktorá bola pri vedomí. Poskytli jej predlekársku prvú pomoc a bola odovzdaná na ďalšie vyšetrenie zdravotnej službe. Pani bola agresívna a nespolupracovala. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

 

14. 07. 2019 Modra – Harmónia – Jednotka bola vyslaná k požiaru auta do Modry-Harmónie. Jednotka požiar zlikvidovala a zaistila okolie  proti požiaru a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

 

14. 07. 2019 Svätý Jur – Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda v meste Svätý Jur. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia. Počkala na príchod RZP a polície. Jednotka sa po zdokumentovaní nehody políciou vrátila na svoju základňu.

 

 

14. 07. 2019 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch osobných vozidiel a autobusu bez cestujúcich na križovatke ulíc Holubyho a Bratislavská. Po príchode jednotka ošetrila účastníkov nehody a zabezpečila vozidlá a okolie nehody. Po odovzdaní miesta polícii sa jednotka vrátila na základňu.

 

 

15. 07. 2019 Šenkvice – Jednotka bola vyslaná na dopravnú nehodu 2 motorových vozidiel v obci Šenkvice. Jednotka poskytla účastníkom nehody predlekársku pomoc a zároveň vykonala protipožiarne opatrenia na vozidlách. Na mieste sa nachádzala RZP, polícia a dopravná polícia. Po zdokumentovaní nehody jednotka pomohla odťahovej službe s naložením havarovaných vozidiel.

 

15. 07. 2019 Čataj – Po zásahu pri dopravnej nehode bola jednotky vyslaná do Šenkvíc k požiaru dreveného odpadu v obci Čataj. Jednotka požiar zlikvidovala a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

16. 07. 2019 Pezinská Baba – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla s motorkárom na Pezinskej Babe. Vozidlá boli zabezpečené proti požiaru a úniku prevádzkových kvapalín . Pacient bol ošetrený a naložený do sanitky, posadká pomáhala polícii riadiť dopravu. Po odstránení prekážky sa jednotka vrátila na základňu.

 

 

16. 07. 2019 Žabí Majer – Jednotka bola vyslaná na výpomoc hasičskej jednotke z Bratislavy na Žabí Majer k požiaru porastu, po ukončení zásahu jednotka sa vrátila na svoju základnú.

Inzercia