LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 16 septembra 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 09. 09. – 15. 09. 2019

 

 

09. 09. 2019 Pezinok – Jednotka bola povolaná k odčerpaniu vody z podjazdu na Drevárskej ulici v Pezinku. Po odčerpaní vody sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

10. 09. 2019 Budmerice – Jednotke bolo nahlásené husté čierne dymenie medzi obcami Budmerice a Ružindol v areáli bývalých štátnych majetkov. Po príchode na miesto jednotka žiadne dymenie ani požiar nenašla a po preskúmaní okolia sa vrátila na svoju základňu.

 

 

10. 09. 2019 Viničné – Jednotke bolo nahlásená osoba, ktorá spadla do studne v obci Viničné smerom k lesu. Jednalo sa o cvičenie zamerané na použitie lezeckej techniky.

 

 

11. 09. 2019 Modra – Jednotka bola spoločne s chemickou jednotkou z Dúbravky vyslaná do Modry k vinárskej škole kde bola nahlásená neznáma latka v triede, ktorá žiakov dráždila na dýchaní, po vyvetraní budovy jednotka sa vrátila na základnú.

 

 

11.9.2019 Pezinok  – Jednotke bolo nahlásene dymenie v oblasti rudných baniach a stupoch, po príchode na miesto bol zahájený prieskum, po prieskume bolo zistene o kontrolovane spaľovanie , majiteľa jednotka poučila a následne sa vrátila na základnú.

 

 

14. 09. 2019 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k požiaru kontajneru. Po ukončení všetkých prác sa jednotka vrátila späť na svoju základňu.

 

 

14. 09. 2019 Dubová – Jednotka bola vyslaná k osobe, ktorá uviazla v korunách stromov po skoku s padákom v obci Dubová na Športovom letisku. Po príchode na miesto jednotka za pomoci horolezeckej techniky a lanovky dala osobu dole zo stromu a odovzdala RZP.

 

 

15. 09. 2019 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k úniku nebezpečnej látky do potoka ku Glejovke v Pezinku. Po príchode jednotky na miesto bola vodná hladina bez znečistenia a zápachu. Na miesto sa dostavil pracovník zo životného prostredia ktorý odobral vzorky. Z merania nevyplynulo žiadne ohrozenie. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia