LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 26 augusta 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 12. 08 – 25. 08. 2019

 

12. 08. 2019 Pezinok
Jednotke bolo nahlásené otváranie dverí v Pezinku na ul. Bystrickej 34. Bolo zistené, že na 2 poschodí v bytovke sa nedajú otvoriť bezpečnostné dvere, na mieste sa nachádzala Polícia SR a mama majiteľa bytu, ktorý sa nachádzal vo vnútri. Nakoľko sa jednalo o bezpečnostné dvere a boli zamknuté nedali sa otvoriť. Za pomoci hákového rebríka sa jednotka dostala na balkón a otvorila balkónové dvere. Následne boli otvorené bezpečnostné dvere a osoba bola nájdená spadnutá na WC. Bola jej poskytnutá predlekárska prvá pomoc, vyrozumená RZP a miesto aj osoba boli odovzdaní polícii. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

13. 08. 2019 Budmerice
Jednotka bola vyslaná k požiaru nákladného motorového vozidla v obci Budmerice . Jednotka po príchode na miesto zistila ,že horela izolácia v motorovej časti vozidla , ktorú si do príchodu jednotky uhasil vodič vozidla ručným hasiacim prístrojom. Jednotka motorovú časť skontrolovala a poučila vodiča o ďalšom postupe . Následne sa vrátila na základňu.

 

 

14. 08. 2019 Pezinská Baba
Jednotka bola povolaná na pomoc pri pátraní stratenej osoby v lesnom teréne na Pezinskej Babe. Počas jazdy na miesto bola jednotka odvolaná, pretože sa osoba našla. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

 

15. 08. 2019 Modra
Jednotka bola vyžiadaná do Modry, Komenského 14, k otváraniu výťahu, v ktorom sa nachádzala osoba. Po príchode na miesto bola vyžiadaná ďalšia technika. Výťah bol otvorený a osoba vyslobodená. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

16. 08. 2019 Šenkvice – Vištuk
Jednotka bola vyslaná medzi obce Šenkvice a Vištuk. Na mieste sa mal po dopravnej nehode nachádzať spadnutý stĺp telekomunikácii ,na miesto boli vyžiadaný pracovnici danej firmy. Po odstránení stĺpu sa jednotka vrátila na základňu.

 

 

16. 08. 2019 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k asistencii polícii v Pezinku, Bystrická 32. Jednalo sa o osobu vyhrážajúcu sa skokom z 12.poschodia. Na miesto bolo vyslané Atego a po prieskume povolaná výšková technika. Jednotka spolupracovala s políciou a RZP.

 

 

21. 08. 2019 Modra – Harmónia
Jednotka bola vyslaná k spadnutému stromu do Harmónie pod Zborníčkov. Keď strom odstránili , jednotka bola vyslaná k ďalšiemu spadnutému stromu za Svätým Jurom – smer na Bratislavu. Jednotka stromy odstránila a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

23. 08. 2019 Modra – Kráľova
Jednotka bola vyslaná na požiar porastu vo vinohradoch na Kráľovej. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedna o požiar révy, požiar uhasili a vrátili sa na svoju základňu.

 

 

24. 08. 2019 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k otváraniu dverí a asistencie RZP na Bernolákovej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto jednotka zistila, že dvere do bytu sú bezpečnostné a privolala si rebrík AR39 a následne vnikla do bytu cez okno a byt otvorila. Osobu, ktorá sa v byte nachádzala si prevzala RZP a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

24. 08. 2019 Šenkvice
Jednotka bola privolaná k požiaru porastu na Modranskej ulici v Šenkviciach. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o spaľovanie záhradného odpadu na vlastnom pozemku. Jednotka majiteľa poučila a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia