LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 22 júla 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku 15.07.2019 – 21. 07. 2019

 

 

15. 07. 2019 Šenkvice – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode 2 motorových vozidiel v obci Šenkvice. Jednotka poskytla účastníkom nehody predlekársku pomoc a zároveň vykonala protipožiarne opatrenia na vozidlách. Na mieste sa nachádzala RZP, polícia a dopravná polícia. Po zdokumentovaní nehody jednotka pomohla s naložením havarovaných vozidiel na  odťahovú službu.

 

 

15. 07. 2019 Čataj – Jednotka bola odvelená z výjazdu v Šenkviciach na požiar dreveného odpadu v obci Čataj. Jednotka požiar zlikvidovala a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

16. 07. 2019 Pezinská Baba – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného auta s motorkárom na Pezinskej babe. Vozidla boli zabezpečené proti požiaru a úniku prevádzkových kvapalín . Pacient bol ošetrený a naložený do sanitky, posádka pomáhala polícii riadiť dopravu. Po odstránení prekážky jednotka sa vrátila na základnú.

 

 

16. 07. 2019 Žabí Majer – Jednotka bola vyslaná na výpomoc do Bratislavy – Žabí Majer k požiaru porastu, po ukončení zásahu sa jednotka vrátila na svoju základnú.

 

 

19. 07. 2019 Viničné – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v obci Viničné, kde nabúralo osobné vozidlo do nádrže kamióna a vytekala nafta. Jednotka nádrž utesnila, miesto udalosti zabezpečila a rozliatu naftu posypala sorbentom. Miesto bolo odovzdané cestárom a jednotka sa vrátila sa na svoju základňu.

 

 

19. 07. 2019 Vištuk – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode pred obcou Vištuk, kde nabúrali dve osobné motorové vozidlá. Vozidlá boli zabezpečené proti požiaru a úniku prevádzkových kvapalín . Miesto jednotka očistila, posypala sorbentom a vrátila sa na svoju základňu.

 

19. 07. 2019 Budmerice – Jednotka bola vyslaná k požiaru skládky pri obci Budmerice. Na uhasenie skládky jednotka použila štyri c prúdy, po uhasení požiaru sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

20. 07. 2019 Senec – Jednotka bola povolaná na výpomoc pri požiari porastu v Senci. Po príchode na miesto jednotka okamžite pomohla evakuovať imobilnú osobu zo zadymeného objektu v tesnej blízkosti požiaroviska a odovzdali ju do opatery RZP. Následne začali s hasebnými prácami z doposiaľ nelokalizovanej strany požiaru, pričom hadicové vedenie museli viesť popod koľajisko. Po uhasení sa jednotka vrátila na základňu.

Inzercia