LOADING

Type to search

Ostatné

Zásahová činnosť Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku

redaktor tvpk 28 októbra 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 21. 10. 2019 – 27. 10. 2019

22. 10. 2019 Šenkvice
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode do obce Šenkvice. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o dopravnú nehodu osobného motorového vozidla, ktoré narazilo do rodinného domu. Vodička bola ľahko zranená a už bola v opatere osádky RZP. Jednotka zabezpečila auto proti požiaru a počkala kým polícia nehodu zdokumentuje a potom auto vytiahla pomocou autonavijáku mimo domu. Rodinný dom nebol nijako vážne narušený. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

23. 10. 2019 Bratislava
Jednotka bola ( MB Atego – rebrík AR 39) privolaná na výpomoc do Bratislavy časť Nové mesto k požiaru bytu na 11. poschodí. Počas cesty na zásah bola výšková technika odvolaná späť na svoju základňu.

23. 10. 2019 Vinosady
Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu v obci Vinosady. Po príchode na miesto požiaru jednotka pomocou vysokotlakého prúdu požiar lokalizovala a následne uhasila. Miesto udalosti odovzdali polícii a jednotka sa vrátila na základňu.

26. 10. 2019 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na odstránenie prevádzkových kvapalín po dopravnej nehode pri OC Kaufland v Pezinku. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o nehodu na parkovisku pri Kauflande. Z jedného vozidla uniklo cca 2L oleja. Pri nehode k zraneniam nedošlo. Jednotka vozovku očistila sorbentom, pomohla pri naložení na odťahovú službu a cestu dočistila. Po očistení vozovky sa jednotka vrátila na svoju základňu.

26. 10. 2019 Jablonec
Jednotka bola vyslaná k požiaru odpadu v obci Jablonec. Prieskumom bolo zistené, že sa jedná o kontrolované spaľovanie záhradného odpadu. Jednotka poučila majiteľa a vrátila sa na svoju základňu.

27. 10. 2019 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na otváranie bytu, z ktorého bolo počuť volanie o pomoc v Pezinku na Holubyho 46. Polícia bola na mieste. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o byt na 3. poschodí a byt má bezpečnostné dvere. Jednotka použila hákový rebrík a dostala sa na balkón. Keď chcel príslušník vytlačiť balkónové dvere, otvoril obyvateľ bytu. Bolo zistené, že v byte býva zdravotne postihnutá osoba o ktorú sa stará jej syn, ktorý sa na volanie o pomoc nezobudil. RZP bola odvolaná. Jednotka sa vrátila na
svoju základňu.

27. 10. 2019 Viničné
Jednotka bola vyslaná k požiaru stromu vo Viničnom na Novej ulici. Jednotka strom uhasila a vrátila sa na základňu.

Inzercia