LOADING

Type to search

Doprava Ekológia Projekty Samospráva Život

Zaregistrujte sa do projektu “Do práce na bicykli 2019”

redaktor tvpk 20 marca 2019

Mesto Pezinok sa znova zapojilo do celonárodnej súťaže  organizovanej Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR s názvom Do práce na bicykli 2019. Obyvatelia prihlásených miest budú počas celého mája jazdiť do práce bicyklom a súťažiť o umiestnenie v troch kategóriách na lokálnej a troch kategóriách na národnej úrovni. Mesto Pezinok sa oficiálne zaregistrovalo 7. marca 2019.

 

 

 

Súťaž podporuje využitie bicyklov na pravidelné dochádzanie do práce už niekoľko rokov a  organizuje sa aj v okolitých krajinách podporujúcich rozvoj cyklistickej dopravy. Na Slovensku súťaž zastrešuje národný cyklokoordinátor z Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR v spolupráci s  občianskym združením OCI BB z Banskej Bystrice. Popularita projektu Do práce na bicykli z roka na rok rastie.

 

 

 

Jeden tím môže mať minimálne 2 a najviac 4 členov, ktorí sú preukázateľne v čase trvania súťaže zamestnancami firmy, pod ktorej číslom IČO je tím do súťaže registrovaný. Z jednej firmy môže pochádzať ľubovoľný počet tímov. Do súťaže sa môžu prihlásiť aj tímy študentov z rovnakej školy, ktorí sa do súťaže zaregistrujú. Podmienkou pri študentoch je, že v deň začatia kampane (t. j. 1. 5. 2019) musia dosiahnuť vek minimálne 15 rokov. Študenti, ktorí budú reprezentovať svoju školu uvedie vo formulári IČO svojej školy. Za svoje družstvo zodpovedá jej vedúci. Každý súťažiaci sa môže zaregistrovať len raz! Do súťaže sa nemôžu zapojiť jednotlivci a taktiež tímy, ktorých členovia sú z rôznych organizácií. Sídlo resp. pracovisko tímov firmy, inštitúcie musí byť v danom meste Pezinok!  Štatút a pravidlá súťaže, ale aj podmienky registrácie bicyklujúcich skupín alebo družstiev nájdete na stránke www.dopracenabicykli.eu

 

 

 

 

Jednotlivé tímy sa môžu prihlásiť v termíne od 1. 3. – 5. 5. 2019 cez online formulár na www.dopracenabicykli.eu po zaregistrovaní samotnej samosprávy. Súťaž Do práce na bicykli 2019 sa uskutoční od 1. do 31. mája 2019 na celom Slovensku, vrátane Pezinka.

 

 

 

 

Kontakt na koordinátora za mesto Pezinok: Mgr. Peter Vlasák, e-mail: peter.vlasak@msupezinok.sk, tel.: 033/6901 106

Inzercia