LOADING

Type to search

Projekty Samospráva Školstvo Voľný čas Život

Zapojte sa do 27. ročníka literárnej súťaže „O cenu primátora mesta Pezinok“

redaktor tvpk 15 marca 2019

Mesto Pezinok v spolupráci s Pezinským kultúrnym centrom a Malokarpatskou knižnicou vyhlasuje tradičnú literárnu súťaž – XXVII. ročník súťaže „O cenu primátora mesta Pezinok“. Cieľom súťaže je iniciovať, podporovať a propagovať literárnu tvorbu detí a mladých ľudí.

 

 

Do súťaže sa môžu prihlásiť žiaci a študenti, ktorí študujú v Pezinku resp. tu majú trvalé bydlisko. Súťaž je vyhlásená v dvoch vekových kategóriách, a to pre žiakov základných škôl a študentov stredných škôl. Téma v oblasti POÉZIA a PRÓZA je ľubovoľná, rovnako rozsah prác.

 

 

 

Podmienkou je odovzdať súťažné práce v 3 počítačom (strojom) písaných exemplároch (kópiách). Práce musia byť doručené do 1. mája 2019 na adresu Pezinského kultúrneho centra, Holubyho č. 42, 902 01 PEZINOK , resp. osobne u pani Danky Debnárovej, ktorá je organizačnou tajomníčkou súťaže a poskytne tiež všetky ďalšie informácie. Kontakt na tel. č. 033/6413933,033/6412093.

 

 

Vyhlásenie výsledkov literárnej súťaže bude v júni 2019. Víťazné práce z každej kategórie budú publikované v zborníku a časopise Pezinčan

Inzercia