LOADING

Type to search

Pre deti Projekty Region Život

Projekt Otvor srdce, daruj knihu!

redaktor tvpk 07 novembra 2019

Kedy ste naposledy darovali niekomu knihu? Darujte ďalšiu! Projekt Otvor srdce, daruj knihu ponúka jedinečnú šancu pridať sa k stovkám darcov a stať sa “knižným škriatkom”.

 

Kniha je vždy dobrý darček a ešte lepším, ak je to tá vysnívaná. Už pätnásty rok deti zo sociálne znevýhodnených rodín po celom Malokarpatskom regióne posielajú knižné želania do Nadácie REVIA. My hľadáme anonymných darcov, ktorí im tieto túžby splnia. Ak sa chcete pridať a stať sa knižným Ježiškom, deťom čitateľské sny môžete splniť kúpou knihy v kníhkupectve Folly v OC Kocka v Modre a Artfóre na Kollárovej ulici v Pezinku.  My ich zabalíme a doručíme pod Vianočný stromček každému mladému čitateľovi.

 

Za 14 rokov sme prostredníctvom nadšených podporovateľov sprostredkovali 2 884 deťom z rôznych kútov nášho okolia encyklopédie, detektívky, či rozprávky od výmyslu sveta v hodnote neuveriteľných 20 436 € , a tým im zmysluplne urobili Vianoce o čosi kúzelnejšie. 

 

 

Ako to celé funguje?

  • Veľmi jednoducho.
  • Navštívte vybrané kníhkupectvo v našom regióne.
  • Nájdete tu knižky označené štítkami: Otvor srdce, daruj knihu.
  • Vyberte si, ktorá sa vám zapáči, napíšte mladému čitateľovi venovanie a zakúpte ju.
  • Nadácia REVIA v spolupráci s príslušným kníhkupectvom knižku odovzdá mladému čitateľovi pod stromček.
  • Ak by ste mali pochybnosti opýtajte sa priamo v kníhkupectvách: Artforum Pezinok (Kollárová ul., PK), Folly (OC Kocka, Modra)

 

 

Inzercia