LOADING

Type to search

Ostatné

Podujatie Kvitnúce mesto

redaktor tvpk 12 júna 2019

Bratislavské regionálne ochranárske združenie a Mesto Pezinok zorganizujú v utorok 18. júna 2019 od 17:00 do 22.00 hodiny na sídlisku Sever pri výmenníkovej stanici podujatia KVITNÚCE MESTO.

 

 

Pripravené bude divadelné predstavenie nielen pre deti na tému environmentálnej liečivej rozprávky, koncert Martina Geišberga, ale aj prezentácie o dôležitosti rozkvitnutých plôch v meste. Tiež dáme priestor diskusii o víne, ktoré vzniká bez použitia chémie a dáva tak priestor bohatšiemu životu vo viniciach a ich okolí.

Program:

• 17.30 – 18.15 – divadelné predstavenie nielen pre deti – Záhrada svetla
• 18.30 – 19.00 – Kvitnúce lúky v meste​​ – diskusia
• 19.15 – 19.45 – Vinárstvo blízke prírode​
• 20.00 – 22.00 – koncert Martina Geišberg​a
• Víno na lúke – predajná degustácia

 

 

 

Môže byť mesto rozkvitnuté a poskytovať priestor pre kvalitný život nielen nám ľuďom, ale aj motýľom, včelám samotárkam a mnohým iným druhom? Áno, môže. Potrebujeme sa ale začať pozerať na svet okolo trochu inými očami. Vidieť aj prírodu a jej potreby. Hľadať cesty, ako spolupracovať. Práve o to sa snažíme aj my. Vďaka projektu Interreg SK-AT Kvitnúca krajina pre motýle na Slovensku a v Rakúsku sme zrealizovali výsadbu prvej kvitnúcej lúky priamo v meste. Príďte sa s nami porozprávať, prečo lúčne kvety v meste majú význam a ako môžu obohatiť aj náš život.

 

 

Inzercia