LOADING

Type to search

cestovný ruch vinárstvo Vinohraníctvo Voľný čas Život

Otvorené pivnice na sv. Urbana 2019

redaktor tvpk 20 mája 2019

13. ročník Otvorených pivníc na sv. Urbana Vám ponúkne od piatka 24. mája do soboty 25. mája vína v 133 pivniciach od Devína cez Raču, Vajnory, Svätý Jur, Pezinok, Modru, Šenkvice až po Dolné Orešany. Otvorené pivnice môžete navštíviť v 21 obciach a mestách Malokarpatského regiónu. Napriek tomu, že niektorí z Vás, chodia na pivnice rok čo rok, stále majú čo objavovať – len v tomto roku pribudlo 8 nových pivníc. Vína v tomto období sú už hotové – ich potenciál čaká vo fľaši, na jeseň ste ich ochutnávali ešte ako mladé vína v čase ich zrodu. Veľa z nich má ocenenia z práve prebiehajúcich jarných výstav vína. Práve na májových pivniciach vyhlasujeme Vinára roka na Malokarpatskej vínnej ceste, víťazné vína odporúčame ochutnať aj priamo u neho.

 

 

 

 

Počas dvoch dní sa stretávate priamo s vinármi, ktorí sú hrdí nato, že ich vína dorobené z hrozna malokarpatských viníc, chutia nielen doma, ale i vo svete, o čom svedčia pribúdajúce správy o ocenených vínach z výstav, ktoré prekročili hranice Európy. Máte jedinečnú možnosť ich ochutnať práve od výrobcu v domácom prostredí a neraz v pivničke, ktorá prirástla vinárovi k srdcu ale i v modernom vinárstve, ktoré Vás očarí nielen skvelými vínami ale aj výnimočnou architektúrou.

 

 

 

Cena vstupenky je 40 €, v cene vstupenky sú bonusy na nákup vína v celkovej hodnote 20 €. Vstupenky sa dajú objednať od 1. apríla 2019 prostredníctvom objednávkového formulára na www.mvc.sk, ktorý je potrebné vyplniť, automaticky po uvedení vašej e-mailovej adresy Vám príde kópia objednávky so všetkými  informáciami o cene, platbe a rezervovaní vstupeniek.

 

 

 

Dátum:   24. 05. 2019 – 25. 05. 2019, 14.00 – 21.00 | 12.00 – 21.00 h
Miesto:   vínne pivnice od Bratislavy po Trnavu
Kontakt: Malokarpatská vínna cesta, Horná 20, Modra; tel.: 033/643 34 89, web: www.mvc.sk

Inzercia