LOADING

Type to search

Projekty Samospráva Život Životné prostredie

Mestský komunitný piknik na ulici M. R. Štefánika

redaktor tvpk 20 septembra 2019

SADNIME SI ZA JEDEN STÔL
V rámci Európskeho týždňa mobility (16. – 22. 9), ktorý sa tento rok nesie v znamení témy Bezpečná chôdza a cyklistika so sloganom Prejdime sa spolu, pripravilo mesto Pezinok program na M. R Štefánika – Mestský komunitný piknik spojený so športovými aktivitami na ulici v centre mesta.

V sobotu od 10.00 do 17.00 h zaplnia Štefáničku prestreté stoly, ku ktorým môžete zasadnúť spolu so zástupcami a poslancami mesta a spoločne prediskutovať cyklistický a peší pohyb i život v meste. Prineste si svoje obľúbené jedlo alebo pitie, alebo sa len na chvíľu zastavte a sadnite si spolu s ostatnými Pezinčanmi za jeden stôl.

Zároveň neváhajte využiť uzavretú ulicu pre športové a voľnočasové aktivity. Uzavretá Štefánička vám ponúkne priestor pre loptové hry, kolobežky, bicykle … Pre najmenších máme pripravené kriedy, ktorými nám môžu ulicu skrášliť podľa svojej fantázie a pre starších ukážky elektrobicyklov a prednášku o ich využití v podaní nadšencov z Cyklokoalície.

 

 

PEZINOK ŤAHÁ ZA JEDEN POVRAZ
Súčasťou programu bude ťahanie hasičského auta za jeden povraz v spolupráci s hasičmi z OZ Dobrovoľný hasičský zbor Pezinok. Čo myslíte, pohneme s ním? Ukážme, že keď spojíme sily, tak zdoláme aj tie najťažšie výzvy.

 

 

Dátum:   21. 09. 2019, 10.00 – 17.00 h
Miesto:   ulica M. R. Štefánika
Kontakt: Ing. Erika Liptáková, odd. styku s verejnosťou; tel.: 033/6901 130, e-mail: erika.liptakova@msupezinok.sk

Inzercia