LOADING

Type to search

Hudba Kultúra

Koncert Anety Langerovej v Pezinku

redaktor tvpk 09 apríla 2019

9. apríla 2019 sa uskutoční v Pezinku koncert úspešnej českej  speváčky a hudobníčky, víťazky súťaže Česko hľadá SuperStar Anety Langerovej so skupinou a sláčikovým triom.

 

 

“Koncerty sú pre mňa nádherný zážitok. Som obklopená ľuďmi, s ktorými mi je naozaj dobre. Dlho som sa hľadala a verím, že naše súznenie je na pódiu vidieť.Rovnaké súznenie vládne aj v zákulisí. Každé stretnutie s fanúšikmi nás nabíja neskutočnou energiou. Snažíme sa tú radosť vracať ľuďom,“ opisuje Aneta. O tom, že sa Anete a jej kapele darí rozdávať radosť plnými dúškami, svedčí aj búrlivý potlesk na konci vypredaných koncertov.

 

 

Aneta Langerová je úspešná česká speváčka a hudobníčka. Po víťazstve v súťaži Česko hľadá SuperStar sa stala jednou z najpopulárnejších českých speváčok. Byť interpretkou jej, ale nestačilo. V snahe o dosiahnutie čistej autenticity sa vydala na cestu písania vlastných piesní.

 

 

Autorský potenciál jej ako prvý pomáhal objaviť Michal Hrůza. Po prvých nesmelých začiatkoch ho naplno rozvinula pri spolupráci s klaviristom, hudobným skladateľom a producentom Jakubom Zitkom. Dva roky pracovali na piesňach, pôvodnej hudbe a textoch. Pre inšpiráciu si vybrali na Šumavu, kde objavili dnes už zaniknutú osadu Na Radosti. To miesto im učarovalo a pomohlo im priviesť na svet album plný farebných obrazotvorných príbehov. Prepracovaný aranžmán a osobitý spev Anety predznamenali úspech u fanúšikov aj kritikov.

 

 

Zo štyroch nominácii Akadémie populárnej hudby – CENY ANDĚL 2014 premenila všetky v anjelské sošky a trikrát uspela v ankete Žebřík 2014. V roku 2015 získala cenu Anděl za videoklip k piesni Tragédie u nás na vsi a ocenenie speváčka roka v ankete Žebřík.

 

 

Aneta doteraz vydala štyri albumy: Spousta Andělů, Dotyk, Jsem a Na Radosti.

 

 

Predpredaj vstupeniek v DK Pezinok a na www.ticketportal.sk.

Inzercia