LOADING

Type to search

Život

BSK: Ambulantné pohotovostné služby počas “dušičiek”

redaktor tvpk 31 októbra 2019
Bratislavský samosprávny kraj ponúka prehľad ambulantných pohotovostných služieb pre deti a dospelých. Na Sviatok všetkých svätých ako aj cez víkend môžete ambulantné pohotovostné služby pre deti a dospelých navštíviť do 22:00 a zubno-lekársku službu do 23:00 hodiny.

Ambulantné pohotovostné služby sú per pacientov k dispozícii v cez víkend a počas Sviatku všetkých svätých od 7:00 do 22:00 hodiny. 

Detských pacientov z celého Bratislavského kraja v prípade potreby ošetria v bratislavskom Národnom ústave detských chorôb na Kramároch na Limbovej 1.

Ambulantná pohotovostná služba pre dospelých bude v Bratislave k dispozícii v Železničnej nemocnici s poliklinikou na Šancovej 110 ako aj v petržalskej Poliklinike na Strečnianskej 13. V Malackách Vás ošetria v malackej nemocnici na Duklianskych hrdinov 34 a pre okres Pezinok zabezpečuje pohotovosť Komplexná zdravotná služba, s.r.o. na Bratislavskej 85.
Ak by vás počas sviatku, prípadne cez víkend, trápila bolesť zubov, pomoc môžete vyhľadať od 11:00 do 23:00 hodiny v Bratislave na Drieňovej 38. Zubno-lekárska pohotovostná služba je k dispozícii pre celý kraj a v pracovný deň vás ošetria v čase od 17:30 do 24:00 hodiny.

Zoznam lekárenskej pohotovostnej služby v Bratislavskom kraji nájdete na tomto linku: https://bratislavskykraj.sk/pohotovostne-lekarne/

Inzercia