LOADING

Type to search

FootGolf Šport

1. SFGK Carpathians Slovakia druhý v 3. kole Slovenského FootGolfového Pohára

redaktor tvpk 12 júna 2019

1. Slovenský futbalgolfový a footgolfový klub Carpathians Slovakia obsadil 9. júna. v 3. kole Slovenského FootGolfového Pohára FIFG 50 v Trnave striebornú priečku, keď s víťazom mal rovnaké skóre a o víťazovi rozhodol lepší kop posledného štvrtého bodovaného hráča v prospech víťaza. V priebežnom poradí klubov je 1. SFGK Carpathians Slovakia na 3.-4. mieste v Slovenskom FootGolfovom Pohári.

 

V súťaži 56 jednotlivcov kategórie Absolut mal klub v prvej desiatke dvoch hráčov (5. Tomáš Kikuš, 8. Tomáš Tengeri) a v druhej desiatke ďalších dvoch (13. Branislav Thron, 18. Zdenko Topor). V kategórii Seniori vybojoval v tomto kole bronz Rastislav Blaško. Svoju prvú turnajovú “hole in one”, jamku na jeden kop zaznamenal Jozef Blaško.

 

Hráčom 1. SFGK Carpathians Slovakia sa darilo aj na ďalších turnajoch koncom mája a začiatkom júna. Klubovým hráčom mesiaca máj sa stal Branislav Thron, ktorý v rakúskom Windischgarstene na Austrian FootGolf Open FIFG 250 vybojoval 3. miesto a na Slovak FootGolf Open FIFG 500 skončil na 13. priečke.

 

Tomáš Kikuš zaknihoval 2. júna prvé klubové víťazstvo v kategórii Absolut na turnaji Stavrem Cup FIFG 50 v Šuranoch, v máji na Austrian FootGolf Open FIFG 250 obsadil 5. miesto a prispel ako štvrtý hráč k tímovému víťazstvu Slovenska na maďarskom turnaji Traditional FootGolf Cup pri Balatone

 

Inzercia