LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov v okresoch Pezinok a Senec

redaktor tvpk 05 novembra 2018

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 29. 10. do 04. 11. 2018

29. 10. 2018 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k spadnutému stromu, ktorý visel na elektrickom vedení na Malackej ceste v blízkosti rekreačného zariadenia Stupy. Jednotke asistovala poruchová služba ZSE, ktorá vypla prívod el. energie a jednotka následne bezpečne strom zrezala od koreňa a miesto vyčistila. Po ukončení činnosti sa jednotka
vrátila na svoju základňu.

30. 10. 2018 Pezinok
Jednotke bol nahlásený požiar v Pezinku vo vinohrade. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o požiar porastu o rozlohe cca 3x3m. Jednotka požiarovisko zlikvidovala jedným vysokotlakým prúdom a vrátila sa na svoju základňu.

30. 10. 2018 Grinava – Slovenský Grob
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode na ceste Grinava smer Slovenský Grob. Po príchode na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že sa jedná o zrážku dvoch osobných motorových vozidiel. Na mieste sa nachádzala RZP, jednotka zabezpečila vozidlá proti pohybu, vzniku požiaru a prevádzkové kvapaliny posypala sorbentom. Následne sa vrátila na svoju základňu.

30. 10. 2018 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k dymeniu v byte na 3 poschodí na ulici L. Novomeského 50, Pezinok. Po príchode na miesto udalosti jednotka byt otvorila násilím. V byte sa nachádzala osoba, ktorú z bytu vyviedli. Dym vznikal v sporáku od jedla. Jedlo bolo vytiahnuté, byt odvetraný. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

02. 11. 2018 Modra
Jednotka bola vyslaná k požiaru kontajneru v Modre na Partizánskej ulici pri kultúrnom dome. Po príjazde hasičskej jednotky k miestu udalosti, hasičská jednotka požiar uhasila. Pred príchodom hasičskej jednotky k miestu udalosti zasahovali príslušníci Policajného zboru SR tak, že do horiaceho kontajneru naliali dve krhle vody. Po uhasení požiaru sa hasičská jednotka vrátila spať na svoju základňu.

02. 11. 2018 Pezinok
Jednotka bola privolaná na pomoc pri otváraní dverí bytu v Pezinku na ulici Za hradbami , kde sa nachádzali dve deti vo veku 2,5 roka, ktoré zabuchli vchodové dvere a uzamkli bezpečnostnú poistku . Do bytu sa jednotka dostala pomocou hákového rebríka cez balkón a otvorili byt . Jednotka sa následne vrátila na základňu.

Starší článok
Novší článok

Inzercia