LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy hasičov

redaktor tvpk 12 novembra 2018

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 5. 11.  do 11.  11. 2018

6. 11. 2018, Viničné – Jednotka bola  vyslaná na technickú pomoc do obce Viničné. Išlo o osobu, ktorá spadla zo strechy rodinného domu na terasu na prvom poschodí. Jednotka zranenú osobu zastabilizovala a spustila na zem pomocou lanovej lezeckej techniky a osobu odovzdala do opatery RZP. Následne sa vrátila na svoju základňu.

6. 11. 2018, Limbach – Jednotka bola vyslaná k požiaru budovy bývalých CO skladov na Limbašskej ceste. Horel odpad v budove, ktorý jednotka zlikvidovala a vrátila sa na svoju základňu.

8. 11. 2018, Pezinok – Jednotka bola vyslaná na preverenie dymenia v oblasti nad Rozálkou. Prieskumom zistila, že ide o ohlásené spaľovanie, ktoré bolo pod kontrolou. Jednotka sa následne vrátila na základňu.

9. 11. 2018, Modra – Jednotka bola vyslaná k požiaru odpadu v Modre, časť Panský chodník. Po príchode na miesto bolo zistené, že ide o nedovolené spaľovanie dreveného odpadu z chatky. Na mieste sa nachádzala aj jednotka Mestskej polície Modra. Jednotka HaZZ požiar uhasila a nedovolené spaľovanie podľa VZN mesta Modra ukončila za asistencie MsP Modra. Po uhasení požiaru sa jednotka vrátila na svoju základňu.

11. 11. 2018, Pezinok – Jednotka bola povolaná k otvoreniu dverí a prevereniu zápachu podobnému splodinám horenia na ZŠ Fándlyho v Pezinku. Po otvorení priestoru bolo prieskumom zistené, že ide o technickú miestnosť pre upratovačky, v ktorom sa nachádzali čistiace prostriedky a prasknutá žiarovka vyhodila istič. Po preverení jednotka odovzdala miesto polícii a vrátila sa na svoju základňu.

11. 11. 2018, Pezinok – Jednotke bolo nahlásené otváranie bytu na 1. poschodí na Veltlínskej ul. v Pezinku. Na otvorenie dverí bolo použité zámočnícke náradie. Jednotka sa vrátila na základňu.

Inzercia