LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 19 októbra 2018

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku v období od 08. 10. 2018 – 14. 10. 2018

11. 10. 2018 Pezinok –  Jednotka bola vyslaná k prevereniu iskrenia z plynového šporáku v byte na Bratislavskej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto jednotka zistila, že ide o poruchu šporáku, odstavila ho od elektriny a plynu. Osobu následne poučili, spísali údaje a vrátili sa na svoju základňu.

13. 10. 2018 Modra –  Jednotka bola vyslaná k dymeniu z vinohradu pri výskumnom ústave liečiv v Modre. Po príchode na miesto udalosti jednotka zistila, že sa jedná o neuhasené ohnisko zo spaľovania révy. Jednotka ohnisko zahasila  a následne bola vyslaná k požiaru porastu medzi Modrou-Kráľovou a Dubovou. Jednotka požiar zlikvidovala a vrátila sa na svoju základňu.

14. 10. 2018 Modra –  Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda v Modre. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jednalo o zrážku motorového vozidla s motocyklom. Jednotka poskytla zranenému predlekársku pomoc a následne bol prevezený s RZP do nemocnice. Jednotka očistila vozovku zabezpečila motocykel proti požiaru a vrátila sa na základňu.

Inzercia