LOADING

Type to search

Iná udalosť Kultúra

Víno pod hviezdami

redaktor tvpk 02 augusta 2018

Po úspešnom prvom ročníku podujatia Víno po hviezdami máme dátum, v ktorom budeme pokračovať. Opäť budeme sledovať úžasné divadlo padajúcich hviezd. V tomto roku v dátumoch 11. a 12. augusta. Všetko to budeme sledovať v Pezinských vinohradoch pod Starou horou v miestach, kde sa koná aj Piknik vo vinohradoch, či Víno a levanduľa. Počet vstupeniek na ochutnávku vína je limitovaný. Tešiť sa na Vás budú lokálne vinárstva, grilované dobroty, výborná káva či čokoláda, divinový guláš, domáce koláčiky, domáce limonády, syry z miestnej farmy a mnoho ďalšieho. Do toho bude hrať živá či reprodukovaná príjemná hudba.

Potvrdení sú už Katarína Korček s Jergusom Oravcom, Zuzana Mikulcová. Tí najmenší sa môžu tešiť na detské divadielko o ktoré sa postará divadlo Piki (Elá a Hop). Svoju tropickú záhradu otvorí pre verejnosť pán Vladimír Píš, ktorá sa nachádza na Starej hore s krásnym výhľadom. Pre tých, ktorí si budú chcieť niečo opiecť bude prichystané ohnisko. Odporúčame priniesť si deku. Predsa len dá sa na ňu sadnúť poprípade ľahnúť a tak sa lepšie pozerá 🙂 Tak ako minulý rok bude opäť k dispozícii aj hvezdársky ďalekohľad.

VSTUPENKA: V ponuke je štartovací balíček za výhodnú cenu 11 € len v predpredaji na adrese: https://www.wisomm.com/event/xJG3x6Z7hcJcnyZbR. Balíček obsahuje pohárik a 10 degustačných lístkov. Degustácie vín budú prebiehať lístkovým systémom, lístky budete môcť dokúpiť aj na mieste. 1 lístok je v hodnote 0,50 €. Lístok sa rovná vzorke o 0,5 dcl, čo je 0,5l za všetky lístky v balíčku. Zľava v predpredaji viac ako 20%. Cena za štartovací balíček na mieste bude 14 €.

Inzercia