LOADING

Type to search

Beh Šport

Športovci z ŠTK Pezinok úspešní na Majstrovstvách Atletického zväzu Bratislavy

redaktor tvpk 21 januára 2019

V nedeľu 20. januára 2019 sa členovia Športového triatlonového klubu Pezinok zúčastnili atletických pretekov – Majstrovstvá Atletického zväzu Bratislavy, ktoré sa konali v športovej hale Elán v Bratislave.

Preteky otvorili najmladší atléti z miniprípravky, ktorí súťažili v behu na 50 metrov, skoku do diaľky z miesta do piesku, hode 1kg medicinbalom a štafetách.

V tejto kategórii miniprípravka sa na 2. mieste medzi dievčatami umiestnila Kristínka Adamčíková v skoku do diaľky a na 3. mieste sa medzi chlapcami umiestnil Boris Mihaľov v disciplíne hod 1kg medicinbalom.

V kategórii najmladšie žiačky si zlatú aj striebornú medailu odniesla Ema Koleníková, a to za 1. miesto z behu na 600 metrov a 2. miesto z behu na 60 metrov.

Medzi najmladšími žiakmi sa presadil aj Maxim Mihaľov, ktorý sa umiestnil na 2. mieste v hode 1 kg medicinbalom.

V kategórii mladšie žiačky sa v behu na 60 metrov umiestnila Nela Kollárová na 3. mieste a v hode 1 kg medicinbalom obsadila 1. miesto a darilo sa aj Nine Koleníkovej, ktorá sa umiestnila na 3. mieste v hode 1kg medicinbalom.

Dve zlaté medaily získal v kategórii mladší žiaci Martin Uhlár, keď obsadil 1. miesto v behu na 60 metrov a 1. miesto v hode 1kg medicinbalom.

V kategórii starší žiaci sa v behu na 3000m umiestnil na 1. mieste Marek Romančík a na 2. mieste Jakub Jánošík.

Medzi juniormi sa presadil Matej Macháček, ktorý sa umiestnil na 1. mieste v behu na 200m, na 1. mieste v behu na 1500m a rovnako 1. miesto získal aj v behu na 3000m.

Inzercia