LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy hasičov

redaktor tvpk 03 decembra 2018

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 26. 11. 2018 do 02. 12. 2018

26. 11. 2018, Pezinok – Jednotka bola vyslaná k technickej pomoci – asistencia Zdravotnej službe – Pezinok, Holubyho ul. Po príchode na miesto bolo zistené, že na mieste sa nachádza zrazená osoba po zrážke s vozidlom. Jednotka poskytla predlekársku pomoc zrazenej osobe, pomohla Zdravotnej službe s naložením osoby a vrátila sa na svoju základňu.

28. 11. 2018, Senec – Jednotka sa zúčastnila na PTC v Senci na Štúrovej ulici.

1. 12. 2018, Modra – Budmerice – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla, Modra – Kráľová, smer Budmerice. Na mieste nehody jednotka zistila, že sa osobné motorové vozidlo prevrátilo na strechu mimo cesty. Jednotka vozidlo zabezpečila proti vzniku požiaru, prevrátila na kolesá a vrátila sa na svoju základňu.

1. 12. 2018, Slovenský Grob – Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla do  Slovenského Grobu. Na mieste nehody jednotka zistila, že vozidlo narazilo do plynovej prípojky. Miesto zásahu zabezpečila, odovzdala  pohotovostnej službe SPP a vrátila sa na svoju základňu.

1. 12. 2018, Modra – Jednotka bola  vyslaná k požiaru veľkokapacitného kontajnera na zbernom dvore v Modre na Dolnej ulici. Požiarovisko zlikvidovala dvomi vysokotlakými prúdmi a vrátila sa na svoju základňu.

1. 12. 2018, Dubová – Jednotka bola  vyslaná k požiaru strechy rodinného domu na Dubovej. Jednotka požiarovisko zlikvidovala dvomi vysokotlakými prúdmi, jednoduchými hasiacimi prostriedkami a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia