LOADING

Type to search

Ekológia Život

Filmový festival Ekotopfilm – Envirofilm znovu na cestách

redaktor tvpk 01 októbra 2018

Do Pezinka prinášame to najlepšie z aktuálneho festivalového ročníka. Naším cieľom je inšpiratívnym spôsobom meniť správanie spoločnosti vo vzťahu k životnému prostrediu a vytvárať priestor k otvorenej diskusii o otázkach trvalo udržateľného rozvoja, a to prostredníctvom filmových premietaní a sprievodných diskusií.

Sme tu pre vás už od rána! Doobedie patrí deťom z vopred zahlásených základných a stredných škôl. V rámci nášho Junior festivalu sa zameriavame na environmentálnu výchovu žiakov, kde pomocou krátkych filmov a interaktívnych sprievodných aktivít učíme deti k zodpovednosti voči nášmu prostrediu.

Podvečer otvárame brány pre verejnosť. Príďte zrelaxovať, nabrať nové informácie a inšpirácie do života. Môžete sa tešiť na pestrý filmový program, ktorý vás zavedie do divokej prírody, odhalí nelegálne praktiky, predstaví nové riešenia súčasných problémov… Okrem jedinečných dokumentárnych filmov z celého sveta vám prinášame aj sprievodný program “mimo plátna”, kde diskutujeme s našimi hosťami na aktuálne témy.

PROGRAM:

16:00 MEDVEDE Z KAMČATKY. ZROD ŽIVOTA

17:00 PYTLIACKE PODSVETIE

18:00 MIMO PLÁTNA: PALMOVÝ OLEJ A PYTLIACTVO. JE SUMATRA RAJ ALEBO PEKLO NA ZEMI?

19:00 PO ZÁRUKE

19:55 SLAMKY

20:30 BIELE ŠÁLKY UŽ NETREBA

U nás máte VSTUP VOĽNÝ! Vezmite rodinu, partnerov, kamarátov a príďte nás pozrieť. Tešíme sa na vás!

Viac informácií o programe nižšie v diskusii podujatia a na: https://www.ekotopfilm.sk/pezinok

Inzercia